diumenge, 30 de desembre del 2012

THE PASTORCILLS, UNA PARÒDIA MANLLEUENCA



La població de Manlleu (Osona) cada any per aquestes dates es fa una representació teatral fent un resum, amb toc humorístic, de l’any que s’acaba. Els personatges que interpreten són gent del poble de tota la vida, els polítics i esdeveniments més significatius de l’any. El fil conductor de l’espectacle són la Lluqueta i el Rovelló, els protagonistes d’Els Pastorets

Aquesta dramatúrgia la forma un grup amateur que només pugen un cop l’any a l’escenari. L’organització s’ha posat com a nom The Pastorcills, per representar la paròdia dels Pastorets de Folch i Torres i de l’actualitat.

L’actuació d’aquest any tenia com a fil narratiu que Oriol Pujol anava a la capital del Ter a demanar què votaria la gent si es fes un referèndum sobre la independència. No obstant, això era secret i per aquest motiu en Rovelló i la Lluqueta havien d’anar pels diferents indrets de la població a demanar-ho a la gent. Aquí s’enllaçava la història amb els personatges emblemàtics i els fets que han succeït a Manlleu al llarg d’aquest 2012. 

Aquest any era la seva novena edició i en veure l’èxit dels anys anteriors, la companyia va decidir fer tres sessions: a les 16h, a les 19h i a les 22h. L’obra es va interpretar ahir, 29 de desembre del 2012, al Teatre de Gràcia. Aquest és el teatre d’una escola ja que el teatre (Teatre Centre) del poble està tancat per obres des de fa cinc anys. 

Feliç 2013 a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada