dilluns, 10 de desembre del 2012

Albert Espinosa estrena una nova dramatúrgia



L’autor i guionista de Polseres Vermelles, Albert Espinosa, posa en escena una obra pròpia anomenada Els nostres tigres beuen llet. Aquesta representació es podrà veure a partir del 20 de desembre a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). L'escriptor ja havia fet altres obres com El club de les palles i El gran secret.

En aquest espectacle Espinosa parla sobre els temes que l’acompanyen sempre en les seves peces (la família, la malaltia, la mort...).  És una obra que tracta sobre una família que ha passat per moments molt difícils i que amaga secrets. La vida d’uns nois que van viure moltes situacions conjuntament i reptes que han d’afrontar junts. És la història d’una família que està acompanyada d’humor i tendresa, però alhora de dolor. El mateix Espinosa defineix “He creat la meva família fictícia amb el bo i millor del teatre català. Del present i del futur ”.

L’equip artístic està composat per: Andreu Benito, Àngela Jové, Francesc Garrido, Joan Carreras, Andrés Herrera, Albert Espinosa, Andreu Rifé, Clara de Ramon, Jaume Madaula, Carlos Cuevas, Mikel Iglesias, Daniel Sicart i Albert Baró. 

Aquesta dramatúrgia estarà al TNC fins al 3 de febrer del 2013. A més, al 14 de gener del 2013 retorna Polseres Vermelles a Televisió de Catalunya presentant la segona temporada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada