diumenge, 11 de novembre del 2012

LA FAMÍLIA IRREAL S’INSTAL•LA AL TEATRE VICTÒRIA DE BARCELONA



La Família Irreal arriba al Teatre Victòria. Després de les representacions prèvies a Rubí, Vic i Lleida, arriba el 8 de novembre a Barcelona.


Com ja vaig dir a l’entrada anterior del 9 d’octubre, és un espectacle de Dagoll Dagom i Minoria Absoluta.  La unió del talent i de l’humor ha fet que el resultat sigui una obra fantàstica en què un no deixarà de riure al llarg de les dues hores.

La sinopsi es basa en la vida de la família reial. Comença amb el fet que el Rei Joan Carles decideix abdicar. La família es revoluciona i això comporta que ha arribat l’hora del regnat del Príncep Felip. Aquí comencen les preocupacions i les inseguretats dels Borbons. Es pot veure com la monarquia se'n surt com a família real. Se'n sortiran els Borbons? Com s’ho faran?

Cal destacar que el Rei Joan Carles (Toni Albà) va sorprendre'ns en disparar un fusell a l’escenari.

L’escenografia està a l’alçada de la companyia teatral que com sempre deixen a l’espectador fascinat. Igual que el vestuari i el maquillatge. La direcció musical és dels germans Ten, Xasqui Ten i Toni Ten. Les cançons són conegudes. Tal com vaig dir, fan adaptacions de les lletres, medleysd'algunes cançons canten alguns versos.

Si ets un fanàtic del programa Polònia o  si ets un apassionat dels musicals i del teatre, no et pots perdre aquesta dramatúrgia plena d'ironia i sàtira! A més, és una comèdia musical per a tots els públics.


L’estrena oficial serà el dilluns 12 de novembre del 2012 al Teatre Victòria de Barcelona.

Per si vols veure els vídeos que vaig penjar de la roda de premsa o tornar a llegir l’entrada, clica en aquest enllaç: 
http://unaaltramaneradeviurelavidaelteatre.blogspot.com.es/2012/10/la-familia-irreal-fa-un-salt-al-teatre.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada