dissabte, 29 de setembre del 2012

Vols riure?


Si la resposta a la pregunta és un SÍ amb majúscules, no t’ho pensis i ves al Teatre Borràs de Barcelona (Plaça Urquinaona) a veure TOC- TOC.

TOC-TOC és una obra escrita per Laurent Baffie al 2005, adaptada per Jordi Galceran i dirigida per Esteve Ferrer. Actualment també la podeu trobar a Madrid al Teatro Príncipe-Gran Vía, dirigida per Esteve Ferrer. La versió espanyola és feta per Julián Quintanilla. Aquest és el quart any consecutiu que la representen a la capital espanyola. Tot i així, s’està interpretant a altres llocs del món com Miami, França, Panamà, Veneçuela i Argentina, entre altres. Per tant, podem dir que és un gran èxit mundial.

A la capital catalana està programada fins al 28 d’octubre del 2012. Els actors i actrius que la formen són: Pep Cruz, Santi Ibáñez, Noël Olivé, Mercè Comes, Anna Moliner, Oskar Ramos i Isabelle Bres.

SINOPSI

Són sis personatges que es troben a la consulta d’un doctor de prestigi anomenat Cooper. Aquests personatges tenen un Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) i volen solucionar els seus problemes amb el psiquiatre. Però aquest no hi és perquè està tornant d’un viatge de Londres i el vol va amb retard. Tindran la infermera (Isabelle Bres) que els posarà al corrent sobre al doctor. Cadascun té el seu trastorn peculiar i en veure que el metge no arriba, seran ells mateixos qui analitzaran i intentaran ajudar a la resta. Això portarà a una teràpia de grup d’allò més divertida i sorprenent.

Els trastorns són: en Fred (Pep Cruz) té el de dir renecs, en Camilo (Santi Ibáñez) és un obsessiu dels números, la Blanca (Noël Olivé) té fòbia a les malalties i no para de netejar-ho tot pels possibles microbis, la Maria (Mercè Comes) ha de comprovar-ho tot mil cops abans de sortir de casa i a més, és una cristiana de cap a peus; la Lili (Anna Moliner) ho repeteix tot dos cops i no pot evitar deixar de fer-ho i en Pep (Oskar Ramos) és un obsessiu de la simetria i no pot trepitjar les ratlles.

La rialla està assegurada! Deixaràs que t’ho expliquin? No esperis i gaudeix del teatre i de la comèdia! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada