dimarts, 25 de setembre del 2012

Benvinguts i benvingudes!


Hola a tothom! 

“El terme teatre procedeix del grec θέατροv que significa lloc per contemplar. El teatre és una branca de l’art escènic relacionada amb l’actuació, on es representen històries davant una audiència. Aquest art combina discursos, gestos, sons, música i escenografia.”

Aquest blog va destinat a totes aquelles persones que els agrada el teatre. Aquella gent que els agrada dedicar una part del seu valuós temps lliure en aquest espai de la cultura i que en ell arriben a sentir diverses emocions a la vegada. 

En aquest blog recomanaré les dramatúrgies de la temporada, notícies, entrevistes i altres elements que engloben aquest art perquè vostès el puguin gaudir tant com jo. 

Per mi el teatre és un petit plaer, un reguitzell d’emocions que es barregen i em fan entrar a una altra òrbita. Quan de mica en mica es tanquen els llums, la sala es va tornant més fosca. Es senten els murmuris de nerviosisme. Tot és tensió. Sona alguna melodia de telèfon mòbil quan estan indicant que s’han de tancar. S’aixeca el teló. Comença l’acció. S’inicia l’aventura amb la qual m’endinsaré fins d'aquí dues hores. Deixaré de ser jo i seré aquell nou personatge. Sentiré els seus crits, el seu dolor, la seva alegria, l’engany, la felicitat... Cada matís de la història, s’introduirà en la meva pell. Per mi, l'escena teatral és això!

Us deixo un fragment perquè reflexioneu sobre el teatre i la vida:

“Tot el món és igual que un escenari: homes i dones són
comediants que hi van fent entrades i sortides, i un,
mentre viu, hi juga molts papers”
William Shakespeare
Al vostre gust Acte II, escena VII



1 comentari:

  1. Molt contenta de seguir aquest nou bloc! Molta sort i segur que els amants del teatre gaudirem amb la seva lectura!

    ResponElimina