diumenge, 6 de gener del 2013

La Cavalcada de Reis omple de nou els carrers de les ciutats



Un altre any i una vegada més els Reis Mags arriben a totes les poblacions a visitar els nens i nenes i portar-los regals.  Podem agafar la festa dels Reis d’Orient, sobretot la nit del dia 5 de gener, com si tota la població es poses a representar una obra teatral. Joves i grans fan que aquesta nit sigui màgica perquè els petits puguin gaudir i es puguin creure que la màgia existeix i que els Reis que van a les ciutats són els autèntics, els de veritat.  




Com es tradició a la tarda hi ha el campament reial i els nens porten la carta el rei que més li agrada després que els nens hagin fet la llista llarga demanant mil joguets. En aquesta nit a totes les poblacions es fa una rua pels carrers del poble. Els patges i les Ses Majestats saluden els nens i els donen dolços perquè aquesta nit sigui tan dolça com els caramels que aquests reparteixen.  



Aquest gran espectacle juntament amb les cançons de Nadal fan que fins i tot els grans sentin papallones a la panxa i s’emocionin en veure les cares dels petits il·lusionats per aquestes festes. Per tant, petits i grans gaudeixen d’aquestes festes plenes de joia i de desig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada